Drop-in-aktiviteter

Under Studentslipp-uka tilbyr vi flere aktiviteter som ikke krever billetter.

SiO Athletica

Prøv Oslo-studentenes helt egne treningssentre og tjenester! Hver dag mellom 3. og 9. september kan du besøke alle våre seks sentre helt gratis.

Naturhistorisk museum

Opplev 4,5 milliarder års naturhistorie i Norges største Naturhistoriske museum. Her finner du et skattkammer av sjeldne, vakre og forunderlige objekter fra naturen.

Sporveismuseet

Nybakt student i Oslo?

Enten du er oppvokst i Oslo eller nettopp flyttet hit som student, vil du garantert benytte deg av Oslos kollektivtrafikktilbud. Byen har landets beste, og eldste, kollektivtrafikk med sine aner tilbake til 1875!

Astrup Fearnley

Astrup Fearnley Museet ble grunnlagt i 1993 og er et av Nordens fremste museer for samtidskunst. Museet forvalter den omfattende Astrup Fearnley Samlingen og presenterer skiftende utstillinger både med verk fra samlingen og nye produksjoner av kunstnere fra hele verden.

Roseslottet

Roseslottet som ligger på toppen av Holmenkollen som et Soria Moria-slott av gull løfter frem de skattene av verdier som vi som frie mennesker er så heldige å ha og leve med: demokrati, rettsstat, menneskerettigheter – humanisme. Dette ble fratatt oss under okkupasjonen av Norge mellom 1940 og 1945.

Gratis inngang fra 3. til 9. september, og omvisning med Vebjørn Sand.

Teknisk museum

Teknisk museum er Norges morsomste museum med over 100 prøv-selv installasjoner, mer enn 25 utstillinger om teknologi, industri, vitenskap og medisin. 

22. juli-senteret

22. juli-senteret skal formidle kunnskap om terrorangrepet i Regjeringskvartalet og på Utøya 22. juli 2011. Gjennom utstillingerundervisning og dokumentasjon, vil 22. juli-senteret bidra til en historiebevisst forvaltning av minnet om terrorangrepet, for skoleverket og allmennheten.

Vigelandsmuseet

Opplev mer enn Vigelandsparken! Vigelandmuseet ønsker studenter i Oslo velkommen inn i museet. GRATIS for Oslo-studenter med gyldig studentbevis i perioden 3. til 18. september!

Nobels fredssenter

Utforsk verdens mest kjente pris, og bli inspirert av menneskene som forandrer verden! Nobels Fredssenter forteller engasjerende historier om Alfred Nobel, fredsprisen og prisvinnere gjennom utstillinger, arrangementer og digitale opplevelser. Museet ligger sentralt plassert ved Rådhusplassen i Oslo, rett ved det nye Nasjonalmuseet.

Syng StudenTirsdag

Bli med på StudenTirsdag på SYNG! Gratis drop-in for studenter på tirsdager.

Historisk museum

På Historisk museum kan du reise tilbake til fortiden i Norges største samling av gjenstander fra forhistorisk tid og middelalder.