Finn ditt Oslo!

Studentslippet er et helt gratis «bli-kjent-med-byen»-arrangement for alle som er nye studenter i Oslo. Vi inviterer deg til å besøke kulturattraksjoner, delta på ulike aktiviteter og utforske områder i den nye studentbyen din. Vil du prøve stand up padling eller Fangene på Fortet? Dra på skattejakt eller bli kjent på House of Nerds? Har du hatt lyst til å teste Silent Disco eller vil du på omvisning på Operaen? Vi har aktiviteter for enhver smak.

Aktivitetene foregår over en uke, 2. til 8. september og billetter legges ut løpende i dagene før. Du finner en aktivitet du har lyst til å bli med på, og booker deg en gratis billett. Les mer om booking av billetter.

Noen av aktivitetene har drop-in, så der er det bare å dukke opp. Ta med deg en student du akkurat har blitt kjent med, studievenner eller kom på egenhånd og opplev hva Oslo har å by på!

Fire studenter synger og har på seg headset

Studentslippet er et samarbeidsprosjekt mellom de største lærestedene i Oslo, Studentsamskipnaden SiO og med et økonomisk tilskudd fra Oslo kommune.