Finn ditt Oslo!

Studentslippet er et helt gratis «bli-kjent-med-byen»-arrangement for alle som er nye studenter i Oslo. Vi inviterer deg til å besøke kulturattraksjoner, delta på ulike aktiviteter og utforske områder i den nye studentbyen din. Vil du prøve stand up padling eller Fangene på Fortet? Dra på skattejakt eller bli kjent på House of Nerds? Har du hatt lyst til å teste Silent Disco eller vil du på omvisning på Operaen? Vi har aktiviteter for enhver smak.

Aktivitetene foregår over en uke, 2. til 8. september 2023 og billetter legges ut løpende i dagene før. Du finner en aktivitet du har lyst til å bli med på, og booker deg en gratis billett. Les mer om booking av billetter.

Noen av aktivitetene har drop-in, så der er det bare å dukke opp. Ta med deg en student du akkurat har blitt kjent med, studievenner eller kom på egenhånd og opplev hva Oslo har å by på!

Fire studenter synger og har på seg headset

Studentslippet er et samarbeidsprosjekt mellom de største lærestedene i Oslo, Studentsamskipnaden SiO og med et økonomisk tilskudd fra Oslo kommune.